注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

架空-kakou-

痛みの無い世界は無い、だから 強さを知られた.

 
 
 

日志

 
 
关于我

日本好き!バンド大好き! ビジュアル系超好き! ALICE NINE超超超超超超超好き!>< 日语控、宅人一枚、无聊怪、异装出行、少少自恋、エロオヤジ、BL最高、大呆け、臆病......以上..大概未完。

糟糕  

2010-12-13 00:06:05|  分类: 普段 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

哎呀呀~~~~

討厭死啦!!支持左幾日勤奮後又翻翻漫畫動畫畫畫同就算無咩睇都想上下網嘅狀態啦QAQ

下年出去了......英語學成點啊~~?!

未複習啊今日!!!!2010年12月12日 - 揺希 - 架空

 

 

聽日又要放假~姐系比機會人地懶嘅姐!!!!(藉口...

 

 

琴日嘅聚會....超慘!超驚險!!嚇死馬了!!!QAQ

咳咳....以下系大概哥糟糕過程:

出門口遲了10分鐘(慘)

忘記左系可以直達目的地,慣性地系平時轉車嘅地方落左車...= =(傻)

眼看就到時間了...

無睇第幾個站,林住憑風景判斷落車嘅地方..=口=(低B!!)

感慨我低估左路程了

更糟糕嘅系上左一條大跨珠江嘅大大大大大橋!=口=我點解對E度無影像嘅(死啦!!)

問司機司機話我個個站早就過了!!=口=!!!!!!!!

睇下我足足過左6.7個站!!!!

落車...好大個地方,好少人....我....去到左芳村!!

對面嘅車站竟然無我搭嘅個駕車!媽媽唔聽電話!!!

最終遲左1個鐘零N分鐘...........................

 

 

 

E個系世界上最糟糕嘅聚會了Q Q

 

阿思同嘉敏都好耐無見了,我最中意就系約出來講都口都癱!!!

死都唔肯走....比距地話我一系就叫都唔出,一系就瀨死唔肯走= =...爛癮!!

然後M記繼續又講過= =

嘉敏嘅爛桃花......好多!!笑死我啊!!!!

由於五官嘅限制距好多惡啊~鄙視啊~瞪死人啊ED表情都擺唔似= =...哈哈哈哈哈哈哈!!!

 

 

 

 

我嘅人生難道就系要因為出門要花一個鐘以上而變得非常之慘?!= =

又例如今日....明明系休息都又要神早就翻學校影相

於是...又唔小心遲左10分鐘,結果就要系轉第2次車嘅時候轉搭的士= =.....(對~我要坐3趟車......

回去後雖然是就差指甲哥一個未到之外都到了,但完全系一副遲少少都無咩所謂嘅景象.....我以後都唔會為左E間學校趕都死!!!

 

翻去嘅時候覺得好正!極少數可以系E個時間行系E條路上~

糟糕 - 揺希 - 架空
 
 
 
 
聽日.....重要畫埋D作業QAQ~~~咩都林唔到啦!!!!! 
  评论这张
 
阅读(27)| 评论(5)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018