注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

架空-kakou-

痛みの無い世界は無い、だから 強さを知られた.

 
 
 

日志

 
 
关于我

日本好き!バンド大好き! ビジュアル系超好き! ALICE NINE超超超超超超超好き!>< 日语控、宅人一枚、无聊怪、异装出行、少少自恋、エロオヤジ、BL最高、大呆け、臆病......以上..大概未完。

网易考拉推荐

いろいろ  

2010-11-13 23:53:44|  分类: V系 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

兩日前睇到kagrra活動休止嘅消息

=口=!!

下一大跳了!

雖然喜歡唔上,但系10年嘅團,一下子話要解散,真系怕怕啊!!

接觸嘅團好少,以前以為,只系成立一兩年嘅小團先至會有解散E回事,睇黎我太傻瓜了。

當時咖啡團嘅解散,我都以為只系暫時,直至到LC5我先感覺到。

不過,無論系LC5定咖啡店,都系MIKU嘅聲,雖然曲風系變左,但我貌似無咩太大嘅意見,但畢竟系新面孔,總覺得無以前禁好玩了。

12月嘅新單曲會繼續支持啦!

首個造型就系一個MAN樣,好似要話比人知,其實我系好MAN架!感~= =

但E加又馬上變翻金髮受樣= =MIKU啊~其實你想點= =

E個團比我嘅地一個喜感就系.....高度= =

2010年11月13日 - 揺希 - 架空

 

 

 

今個星期就真系驚喜多多= =
PICO竟然開始買A9 Stargazer:嘅造型衫!啊!!!可惡啊!!!
可惡嘅系我只玩PIGG,

可惡嘅系我唔玩PICO,

可惡嘅系我唔識睇英文,

然而最可惡嘅,系就算系PIGG,都一定會系すべて換引券不可嘅陰險小紅字!!=A=

所有野都太可愛了!!><

いろいろ - 揺希 - 架空

 

いろいろ - 揺希 - 架空
 
連蘑菇君都有~唉~所以距實在太可愛了~
 
 
有怨氣啊~~~= =......
 
 
最近成日都玩PIGG嘅釣魚遊戲~= =
其實嘛~~就系為左換D壽司~= =
いろいろ - 揺希 - 架空
哈哈...= =~可以笑我,但系無可以唔比我玩= =
 
重有個秘密,就系,其實我系一邊更BLOG,邊釣緊魚=口=!
釣魚最慘嘅除左系釣唔到魚之外,就系用要TSURIP嘅魚竿同魚食釣到0個TSURIP嘅空罐= =
 
 
 
 
 
又系前兩日嘅事,睇到兔子嘅黑髮樣= =.....一下子就知道距老大系邊個了=0=
囧啦........
但系今日見到頂住黑髮嘅偽高中生兔子樣就都可為萌下~~~=u=
我要去偷圖了~= =+
 
 

 

 

亞運開幕式好狗血感開完了= =

又要封路!重要唔比翻屋企= =

其實距離電視塔都有成十幾分鐘嘅路程,洗唔洗感啊,搞到無得親眼睇下傳說中似鮑魚刷嘅煙花~= =

不過盈瑩話距由昌崗路行到翻中大北門=口=!哈!究竟用左幾個鐘啊~E個不得了啊!笑點大啊!

哎呀呀~

今日要斷氣了QAQ

 

最後~

今日~勇者黎一齊溫習~然後...= =我對唔住距D老婆本了= =

然後穩到距大學D相!= =+ 】

額!

距自己都唔感面對距嘅過去= =.......

 

 

終わり

  评论这张
 
阅读(28)| 评论(13)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018